Przy IV Śluzie


"Przy IV Śluzie" jest kompleksem dwóch budynków mieszkalnych, usytuowanych w niepowtarzalnej lokalizacji nad Kanałem Bydgoskim przy ul. Wrocławskiej 5. Na blisko 5,5 tys. m² powierzchni użytkowej powstaje 107 lokali o metrażach od 24 do 245 m². Największe przestrzenie inwestycji to mieszkania dwupoziomowe, do których przynależą przestronne tarasy. Do dyspozycji lokatorów pozostaje dwukondygnacyjny parking podziemny, ze 112 wydzielonymi miejscami.

Mariaż Historii z Nowoczesnością


Inwestycja została umiejscowiona w pięknej, zielonej okolicy. Zabytkowa IV Śluza Wrocławska na terenie parku nadaje niepowtarzalnego klimatu, wnosząc w nowoczesne konstrukcje ducha historii. Niemożliwy do podrobienia krajobraz sprawi, że po opuszczeniu eleganckich mieszkań wkroczą Państwo w świat wypełniony naturą, dla którego akompaniament stanowi kojący dźwięk przepływającej przez Kanał Bydgoski wody.

 Szczegóły lokalizacji

Przestrzeń Kompletna


Na kompleks składają się dwa, zorientowane horyzontalnie budynki wielorodzinne. Większy, liczący 65 mieszkań, jest klasyczną konstrukcją na bazie litery L. Mniejszy budynek, liczący 42 mieszkania, ze zwężającym się czołem dłuższej krawędzi, jest bryłą przywodząca na myśl luksusowe, wycieczkowe okręty. Przy realizacji uwzględniono różnorodność oczekiwań przyszłych lokatorów, co zaowocowało wykreowaniem konstrukcji zaspokajającej w równej mierze wysokie potrzeby estetyczne i użytkowe.